top of page
1055abbe-d76e-6c90-8710-77f98abf986a.png

Povești din Sport e un newsletter bilunar despre performanță, curaj și încăpățânare, despre cum ne raportăm la eșec și la succes, dar mai ales despre oameni care ne arată ce înseamnă de fapt limitele și cum să faci lucruri care par imposibile.

E locul unde scriu poveștile sportivilor care visează să ajungă la Jocurile Olimpice, dar și ale celor care muncesc departe de reflectoare, pe arene goale, în sporturi mai puțin vizibile. E mai ales locul pentru poveștile sportivelor, pentru că în ultimul timp privesc tot mai mult sportul dintr-o perspectivă a egalității de gen - sau a lipsei ei; a accesului femeilor la sport, fie el de masă sau de performanță; a modului în care media scrie despre sportive; a barierelor de care se lovesc femeile când vor să-și asume roluri considerate nepotrivite: să fie pilot de raliu, să joace fotbal, să antreneze sau să impresarieze fotbaliști. 

Poți citi edițiile anterioare ale newsletterului aici

Abonează-te mai jos ca să primești o dată la două săptămâni, sâmbăta dimineața (cu excepții ocazionale, când trimit ediții speciale de la evenimente sportive) un mail cu noutăți despre ce-am mai publicat, recomandări și povești aflate la intersecția dintre sport și societate, mediu, feminism și performanță.

Thanks for submitting!

bottom of page