top of page
Credit: Cătălin Georgescu.jpg

Bio

Cred în puterea poveștilor din sport de a inspira, de a coagula comunități, de a reflecta lumea în care trăim. Colaborez cu Decât o Revistă și Lead.ro, unde scriu materiale în profunzime despre viețile interioare ale sportivilor și despre sistemele în care activează, dar și interviuri și corespondențe de la campionate mondiale și europene de handbal, fotbal sau gimnastică. Visul meu cel mai mare e să ajung la Jocurile Olimpice.

Am scris o carte despre sportivi care nu renunță, indiferent de obstacolele de care se lovesc. Am scris despre ce înseamnă sportul pentru comunitate și despre cum e să fii activ la 91 de ani. Am scris despre discriminare și inegalitate de gen în sport și despre sportive care au devenit cele mai bune din lume, ca Simona Halep, Cristina Neagu, Cătălina Ponor.


Am scris și despre discriminare și inegalitate de gen în sport, o temă care mă preocupă profund. E motivul pentru care am pornit un newsletter lunar și subiectul pentru care am câștigat premiul I la Premiile Superscrieri 2020, categoria Opinie, și o nominalizare la European Press Prize 2020, tot categoria Opinie. Am câștigat și Superscrierea Cititorilor pentru un portret al Simonei Halep din 2014 și am făcut parte din echipa de reporteri DoR care au câștigat Premiul Special al European Press Prize 2017 pentru reconstituirea incendiului din Colectiv. În ultimii ani am lucrat în echipa de comunicare a conferinței internaționale The Power of Storytelling.

Îmi poți scrie aici
bottom of page